HOME     |     VAREN MET DE SMULVAART     |     PRIJSOVERZICHT     |     FOTO’S     |     CONTACT |  VRIJGEZELLENFEESTEN  |  BEDRIJFSUITJE
Varen in Utrecht, rondvaart met de smulvaart
  Weer of geen weer, het is altijd smulvaart weer!

Varen in Utrecht met de smulvaart

Ga eens varen in Utrecht met de Smulvaart. Tijdens een smulvaart varen we door de Utrechtse grachten en singels met de smulboot! Een gezellige boot vol met eten en drinken!

De smulboot is een sloep van maar liefst 7 meter. Ruimte genoeg voor grote feesten en partijen zoals bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, of een bedrijfsuitje. Je kunt een smulvaart arrangement boeken met Tapas, BBQ, of bijvoorbeeld een High tea tocht. Uiteraard zijn ook andere arrangementen bespreekbaar. Neem daarvoor contact op met de smulvaart.

En het mooie is, al onze arrangementen zijn ALL-IN. Dat betekent dus inclusief: drank, eten en….een schipper. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Varen in Utrecht is een unieke belevenis en de schipper vaart je veilig door Utrecht.

Smulvaart rondvaart door Utrecht

De smulvaart rondvaart door Utrecht is een unieke belevenis! Geniet van fantastische Utrechtse stadsgezichten als middeleeuwse bruggen en gebouwen, werven en werfkelders en zelfs stadskastelen. De schipper kan u altijd meer informatie geven over de bezienswaardigheden waar we langs varen. En het mooie is..tijdens het varen en het bekijken van de vele bezienswaardigheden staat er eten en drinken voor u klaar!
Neem contact op met smulvaart voor meer informatie of een offerte op maat. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de boot te huren zonder BBQ en met alleen drinken aan boord, of helemaal zonder service.

Reserveer de smulvaart [klik hier]

Tip: Combineer een smulvaart met een workshop. Leuk voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten! Wij zetten u voor de deur af, of halen u voor de deur op bij Functionart. Functionart organiseert 7 dagen per week (unieke) creatieve workshops.

design by: dwachtel