HOME     |     VAREN MET DE SMULVAART     |     PRIJSOVERZICHT     |     FOTO’S     |     CONTACT |  VRIJGEZELLENFEESTEN  |  BEDRIJFSUITJE
Varen in Utrecht, rondvaart met de smulvaart
  Origineel vrijgezellenfeest in Utrecht

Vrijgezellenfeest organiseren in Utrecht ?

Een vrijgezellenfeest is een dag (of avond) om nooit te vergeten! Ga daarom eens iets origineels doen! Vaar mee met één van de populairste uitjes van dit moment in Utrecht. De smulvaart!

Een ideaal onderdeel van de vrijgezellenavond of vrijgezellendag: Kom meevaren met de smulvaart in Utrecht. Uiteraard zijn al onze arrangementen volledig all-in. Eten en drinken is inclusief.

Een vrijgezellenfeest op de Utrechtse grachten!

Tijdens de rondvaart door de Utrechtse grachten en singels zal de vrijgezel zich helemaal "vrijgezel" voelen. De terrasjes langs het water zitten vaak vol met publiek! De vrijgezel zal aandacht genoeg krijgen van de kijkers aan de kant!

Zo hebben wij al eens een vrijgezellentocht inclusief stripper (zie foto hieronder) gehad of een vrijgezellentocht waarop de vrijgezel tot zanger van een band gebombardeerd werd. Reacties genoeg vanaf de kant! Een unieke ervaring voor de vrijgezel en vrienden/vriendinnen.

Tijdens het varen door Utrecht serveren wij naar wens: een tapas menu, bbq menu of een high tea menu. Al onze menu's zijn inclusief drinken. Bier, Wijn, Rosé, fris..het is allemaal aan boord. Kijk snel bij de gedetailleerde beschrijving van onze menus's en het prijsoverzicht.

Creatief vrijgezellenfeest in combinatie met de smulvaart:

Op zoek naar een creatief vrijgezellenfeest? Combineer de smulvaart met een creatieve workshop in Utrecht. Het mooie is: wij kunnen u voor de deur afzetten of ophalen. U stapt zo vanaf de boot bij de workshop naar binnen of vanaf de workshop weer op de boot. Denk bijvoorbeeld eens aan Functionart. Functionart organiseert 7 dagen per week, unieke workshops in Utrecht.

varen in utrecht vrijgezellenfeest smulvaart

Vrijgezellenfeest met stripper tijdens het varen in Utrecht met de smulvaart.

Reserveer de smulvaart [klik hier]
Algemene Voorwaarden design by: dwachtel